x تبلیغات
پزشکی

پزشکی

انواع روش درمان متخصص ارتودنسی

 ارتودنسی یک اقدام دنداپزشکی است و راهی است تا دندان های کج و روهم رفته که ظاهر زشتی دارند را صاف کند و ظاهر زیبا تری را به فرد ببخشد. علاوه بر افزایش زیبایی ظاهری، ارتودنسی در عامل یا ارتودنسی در مازندران یا سایر شهر ها موجب می شود که سلامت دندان ها و لثه ها طولانی مدت شود. در این مطلب قصد داریم تا حدودی به سوالاتی که ممکن است در رابطه با ارتدنسی در ذهنتان ایجاد شود پاسخ دهیم.

 

چرا باید ارتودنسی کنیم؟

به طور معمول بیشتر افراد از دندانها کج و روی هم رته برخوردارهستند که با درمان ارتودنسی صاف و یکدست می شوند. ارتودنسی درواقع دندان را به جهت درست حرکت می دهد و این حرکت دندانها باعث می شود که صاف و یکدست شوند و ظاهر دندان ها را بهتر کنند. متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران و یا در سایر شهر ها علاوه بر بهبود بخشیدن به ظاهر دندان ها باعث می شوند تمیز کردن دندان ها راحت تر شود.

برخی از افراد دارای دندان های رو به جلوهستند که خوشایند به نظر نمی رسند و همین طور احتمال زیادی وجود دارد که این دندان ها دچار خرابی و آسیب دیدگی شوند. تنها راهیکه می تواند آنها را از خرابی احتمالینجات دهد ارتودنسی است. با متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران یا سایر شهر ها می توانید دندان ها را حرکت دهید و به جای درست خود برگردانید.

در برخی دیگر از افراد فک بالایی و پایینی اشان در جای درست قرار نگرفته است و موجب به هم ریختن ظاهر دندانها می شود و همین طور در زمان گاز زدن دچار مشکل می شوند، با انجام ارتودنسی هر دو مشکل حل می شود و فرد دیگر دچار مشکل نمی شود.

زمانی که فک ها ی بالا و پایین به درستی بر روی هم واقع نشوند، در ماهیچه های فک درد و فشار حس می شود و در پی آن مشکلاتی مثل سر درد ایجاد می شود. در مان این مشکل به وسیله متخصص ارتودنسی در مازندران یا ارتودنسی در آمل یا هر شهر دیگری موجب می شود فک بالا و پایین به درستی بر روی هم قرار بگیرند.

بنابراین اگریکی از مشکلاتی که در بالا ب آن اشاره کردیم را دارید بایستی برای انجام ارتودنسی اقدام کنید.

 

چه کسی ارتودنسی را انجام میدهد؟

ممکن است دنداپزشک شما خود ارتودنسی انجام دهد یا ممکن است به شما پزشکی معرفی کند که فوق تخصص داشته باشد. متخصص ارتودنسی ممکن است در بیمارستان ها یا کلینیک های دنداپزشکی باشد. به این افراد دکتر ارتودنسی کار یا ارتودنتیست میگویند.

متخصصین ارتودنسی مهم ترین کاری که انجام میدهند این است که ابتدا دندان های شما را معاینه می کنند. این معاینه شامل نگاه سطی و عمقی به دندان های شما و همین طور برسی عکس دندان که با استفاده از اشعه x انجام می شود، است. دکتر معالج بعد از معاینه به ساختن مدل پلاستیکی دندان های شما می پردازد.

بعد از این اقدامات تیم ارتودنتیست در رابطه با روش درملن دندانهای شما تصمیم نهایی را می گیرند. زمانی که شما تصمیم میگیرید که ارتودنسی را آغاز کنید در صورت کافی بودن دندان ها این عمل آغاز می شود. انوع مختلف ارتودنسی وجود دارد، که یکی از آنها باید انتخاب شود و اما ارتودنسی پیشگیری چیست و چه نیازی به آن داریم؟ پس بدانید.

شما می توانید با مراجعه به متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران یا هر شهر دیگری که زندگی می کنید مشکل دندانهای خود را رفع کنید.

آیا لزومی به کشیدن دندان برای ایجاد جای کافی در فک وجود دارد؟

اگر دندان های شما روی هم هستند و جای کافی برای دندان شما وجود نداشته باشد، شما نیاز پیدا می کنید که دندان زیری دائمی خود را بکشید تا جا برای دندان رویی وجود داشته باشد. اگر چنین مشکلی داشته باشید حتما تیم ارتودنسی ما را از این مشکل آگاه می کنند. در برخی موارد زیر با به کار گیری روشی متفاوت و موثر از درمان، فضای کافی و مناسب ایجاد خواهد شد.

بنابراین نگران نباشید و دندانهای خود را به متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران یا دیگر شهر ها بسپارید.

آیا استفاده از پلاک بعد از ارتودنسی لازم است؟

استفاده از پلاک بعد از انجام ارتودنسی به این دلیل نیاز است که دندان به جای قبلی خود برنگردد. برای این کار باید به مدت ۲۴ ماه از پلاک استفاده شود تا دندان ها دوباره بهم نریزند. زمانی که برای ارتودنسی دندان های خود به متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران و یا سایر نقاط جهان مراجعه می کنید باید بدانید بعد از گذشت طول درمان ارتودنسی نتیجه ی نهایی به استفاده از پلاک بستگی دارد به همین دلیل توصیه های پزشک متخصص خود را در این زمینه جدی بگیرید.

 

پلاک بعد از ارتودنسی چیست؟

وسیله ی متحرکی که باعث ثابت نگه داشتن موقعیت جدید دندان ها در دهان بعد از انجام ارتودنسی می شود را پلاک بعد از ارتودنسی می نامند. این پلاک های بعد از ارتودنسی برای درمان مشکلات جزئیی نامرتبی دندان ها نیز کاربرد دارند. این نوع از پلاک ها توسط پلاستیک شفاف و سیم های فلزی ساخته می شوند که سطح خارجی دندان را می پوشانند. برای انجام ارتودنسی در مازندران حتما به متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران مراجعه کنید.

ضرورت استفاده از پلاک بعد از ارتودنسی:

همانطور که گفتیم از پلاک بعد از ارتودنسی برای پیشگیری از بازگشت دندان ها به جای قبلی استفاده می شود. معولا پس از گذشت مدت زمانی دندان ها تا زمانی که استخوان، لثه و ماهیچه ها به این موقعیت جدید بعد از ارتودنسی و مرتب شدن آن ها عادت کنند دچار جا به جایی می شوند به همین علت برای انجام ارتودنسی حتما باید به متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران و یا هر شهر دیگری که هستید مراجعه کنید.

انواع پلاک بعد از ارتودنسی:

پلاک های بعد از ارتودنسی انواع مختلفی دارند که انتخاب هر کدام از آن ها به یک سر عوامل مختلف بستگی دارد. متخصص ارتودنسی در آمل یا متخخصص دیگری که شما به آن مراجعه کرده اید با توجه به شرایطی که دارید بهترین پلاک بعد از ارتودنسی را برایتان در نظر میگیرد. بهترین متخصص ارتودنسی در مازندران یا شهرهای دیگر به بعضی از بیمارها بیشتر از یک نوع پلاک پیشنهاد می شود تا احتمال بازگشت دندان ها به موقعیت قبلی خیلی کم شود.

– پلاک بعد از ارتودنسی هاولی:

این نوع از پلاک بعد از ارتودنسی به وسیله ی سیم های فلزی و آکریلیک ساخته شده است. برای اینکه این نوع از پلاک به خوبی روی دندان ها و سقف دهان بیمار بنشیند باید از دندان های بیمار قالب گیری انجام شود. سیم ها و بدنه ی آکریلیکی این پلاک باعث ثابت نگه داشتن دندان ها می شود و همه ی بیماران می توانند خودشان رنگ یا طرح آکریلیک را برای پلاک بعد از ارتودنسی انتخاب کنند.

 

– پلاک بعد از ارتودنسی شفاف:

پلاک بعد از ارتودنسی شفاف مثل پلاک های نامرئی هستند و هیچ سیمی در آن ها وجود ندارد. ان پلاک ها روی کل قوس دهان قرار می گیرند تا مانع جا به جایی دندان ها شوند. متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران یا نقاط دیگر جهان ممکن است از این پلاک ها برای درمان جزئی جا به جایی دندان ها و بریج نیز استفاده کنند.

– پلاک بعد از ارتودنسی ثابت:

این مدل از پلاک بعداز ارتودنسی همیشه در دهان قرار دارد و به سطح داخلی دندان های نیش پایین می چسبد به همین دلیل مانع از جا به جایی دندان ها و بازگشت آن ها به موقعیت قبلی می شود.

مراقبت از پلاک بعد از ارتودنسی:

برای مراقبت از پلاک بعد از ارتودنسی متخصص ارتودنسی در آمل یا متخصص ارتودنسی در مازندران و سایر متخصص های ارتودنسی روش هایی را به بیمار توصیه می کنند که حتما باید آن ها را رعایت کرد. یکی از این کارها تمیز کردن پلاک و از بین بردن تمام آلودگی ها از روی آن است. برای این کار میتوان از مسواک معمولی نیز استفاده کرد اما بهتر است از پاک کننده های دندان مصنوعی و پاک کننده های مخصوص ریتینر استفاده شود چون مسواک معمولی باعث خراش سطح پلاک ها می شوند.

 

انواع روش درمان متخصص ارتودنسی به چه صورت است؟

 

برچسب‌ها: ,

هفت جایگزین طبیعی مسکن

 ۱-زنجبیل مطالعات نشان می دهد زنجبیل موثرترین جایگزین ایبوپروفن و داروهای مشابه است. این ماده غذایی باعث کاهش التهاب و افزایش گردش خون می شود. می توان این گیاه را به صورت دم کرده یا ادویه استفاده کرد. برخی از خواص این ماده غذایی عبارتند از : – خواص ضد سرطانی، زنجبیل خاصیت ضد سرطانی فوق العاده دارد و به خصوص در جلوگیری از سرطان تخمدان موثر است. – محافظت در برابر آلزایمر – آرامبخش سیستم گوارشی – کمک به هضم چربی – کاهش ورم معده – افزایش ترشح بزاق و سلامت دهان و دندان – محافظت از کبد – افزایش انقباضات رحمی – کاهش زخم و التیام پوستی – تحریک اشتها – کاهش وزن – رفع خستگی عضلات – کنترل گلوکز خون – افزایش جذب مواد مغذی در بدن – بهبود سیستم تنفسی و آسم – رفع سوزش سر دل – جلوگیری از تهوع – بهبود گردش خون – تخلیه سینوس ها – افزایش ایمنی بدن – محافظت در برابر تشعشعات رادیواکتیو ۲-روغن زیتون فرابکر روغن زیتون حاوی ترکیباتی به نام oleocanthal است که خاصیت ضد التهابی دارد و در بدن مانند ایبوپروفن عمل می کند. این ترکیب مانع از ترشح دو آنزیم می شود که در احساس درد نقش دارند. ۳-نعنا و پونه نعنا حاوی ترکیبات ضد التهابی مشابه ایبوپروفن است. می توان این گیاه را به صورت تازه، دم کرده یا خشک استفاده کرد. ۴-ویتامین C ویتامین C به کاهش التهاب و تقویت بافت همبند کمک می کند که در کاهش درد موثر است. ۵-میوه های حاوی آنتوسیانین میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ حاوی ترکیباتی به نام آنتوسیانین هستند. توت فرنگی، انگور قرمز، گیلاس، تمشک و سیب قرمز سرشار از این ماده ضد التهابی هستند. ۶-رژیم غذایی ضد التهابی انواع کلم، سیر، پونه و نعنای خشک، پودر کاکائو، کرفس، شکلات سیاه، تخم کتان، فندق، رزماری، آویشن خشک، زغال اخته، زیتون سیاه، آرد سویا، سرکه، هویج، انگور، گلابی، شیرسویا، شلیل، سیب زمینی، بادام، مارچوبه، سیب، چای سیاه و سبز، اسفناج، موسیر، پیاز و انواع توت خواص ضد التهابی دارند و در کاهش درد موثر هستند. ۷-اسید های چرب امگا۳ اسیدهای چرب امگا ۳ خواص ضد التهابی دارند و جایگزین ایبوپروفن هستند. زردچوبه، ویتامین A و E، روی و سلنیوم نیز در کاهش درد موثر هستند.

هفت جایگزین طبیعی مسکن

 

برچسب‌ها: ,
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 0
بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته گذشته : 71
بازدید ماه گذشته : 157
بازدید سال گذشته : 1070
کل بازدید : 3182